Loading...

Grillezett lazac ananászos salsával

Hozzávalók:

- Avokádó    1db

- Ananász    0,5db

- Lilahagyma    1fej

- Lime    1db

- Chili    ízlés szerint

- Koriander    1csokor

- Só    ízlés szerint

- Bors    ízlés szerint

- Bőrös lazacfilé    2szelet

- Olívaolaj    ízlés szerint

 

Elkészítés:

A megtisztított ananászt és avokádót felkockázzuk, tálba tesszük. Hozzáadjuk az aprított lila hagymát, belefacsarjuk a lime levét, hozzáadjuk a felaprított koriandert és a csilit. Sózzuk, borsozzuk. Lazán összekeverjük és a hűtőbe tesszük.

A megmosott, szárazra törölt lazacot bekenjük olajjal, sózzuk, borsozzuk, majd egy felforrósított serpenyőben mindkét oldalát ropogósra sütjük. Kínálhatunk mellé a salsán kívül főtt vadrizst is.