Loading...

Tojás nélküli bundáskenyér

Hozzávalók:

- Kukoricakeményítő    2ek

- Növényi tejszín    4ek

- Növényi tej    30ml

- Kurkuma    1késhegynyi

- Só    ízlés szerint

- Kenyér    4szelet

- Napraforgó olaj    4dl

 

Elkészítés:

Egy leveses tányérban összekeverjük a kukoricakeményítőt és a növényi tejszínt.

A keverékhez hozzáadjuk a kurkumát és az ízlésünknek megfelelő mennyiségű sót.

Amennyiben nagyon sűrű a masszánk, néhány kanál növényi tejjel elkeverve lazíthatjuk.

A kenyérszeletek mindkét oldalát belemártjuk a masszába.

A zsiradékot felforrósítjuk és a kenyérszeletek mindkét oldalát hirtelen megsütjük.

Szalvétára szedjük, hogy a felesleges zsiradék lecsepeghessen.