- Bagett 4db
- Tojás 2db
- Pirított hagyma 2ek
- Paradicsompüré 2ek
- Szalonna 8szelet
- Só ízlés szerint
- Bors ízlés szerint
- Chili ízlés szerint
- Zöldfűszer ízlés szerint
- Reszelt sajt 100gramm
A sütőt 200-250 fokra előmelegítjük. A bagettet félbe vágjuk, a közepéből a tésztabelet kiszedjük, mintha kis csónakokat készítenénk. A közepét paradicsompürével megkenjük.
A reszelt sajtot a tojással elkeverjük, fűszerezzük, hozzáadjuk a pirított hagymát is. A zöldfűszer és chilli is különleges ízt tud neki kölcsönözni. A bagettek alját a szalonnával kibéleljük, majd erre kerül rá a sajtos keverék.
15 percig sütjük.
Tipp: szinte bármivel tölthető, csak rajtunk múlik.