Loading...

Tojással, sajttal és szalonnával sült bagett

Hozzávalók:

- Bagett    4db

- Tojás    2db

- Pirított hagyma    2ek

- Paradicsompüré    2ek

- Szalonna    8szelet

- Só    ízlés szerint

- Bors    ízlés szerint

- Chili    ízlés szerint

- Zöldfűszer    ízlés szerint

- Reszelt sajt    100gramm

 

Elkészítés:

A sütőt 200-250 fokra előmelegítjük. A bagettet félbe vágjuk, a közepéből a tésztabelet kiszedjük, mintha kis csónakokat készítenénk. A közepét paradicsompürével megkenjük.

A reszelt sajtot a tojással elkeverjük, fűszerezzük, hozzáadjuk a pirított hagymát is. A zöldfűszer és chilli is különleges ízt tud neki kölcsönözni. A bagettek alját a szalonnával kibéleljük, majd erre kerül rá a sajtos keverék.

15 percig sütjük.

Tipp: szinte bármivel tölthető, csak rajtunk múlik.