Loading...

Tejfölös gombapörkölt

Hozzávalók:

- Csiperkegomba    25dkg

- Tejföl    250g

- Vöröshagyma    1db

- Liszt    1csapott evőkanál

- Petrezselyem    3ek

- Fűszerpaprika    1tk

- Olaj    1ek

- Só    ízlés szerint

- Bors    ízlés szerint

 

Elkészítés:

Egy serpenyőben felhevítjük az olajat, majd a hagymát hozzáadjuk és üvegesre pirítjuk.

A gombát hozzáadjuk, amit ugyanúgy megpirítunk, majd fűszerezzük ízlés szerint.

Hozzáadjuk a fokhagymát, majd ha már megpirult a hagyma is, akkor hozzáadjuk a lisztet és jól elkeverjük.

Ha elkevertük, szórjuk rá a petrezselymet, majd hagyjuk főni, amíg "masszát" nem kapunk.

Utolsó lépésként szórjuk rá a fűszerpaprikát és keverjük el.